25 år av kompetens
och kvalitet.

OM FÖRETAGET

Anatomen AB

För Anatomen handlar arbetsmiljö om allt som rör din organisations vardag.

Sedan 1995 har Anatomen arbetat med att förse organisationer med rätt kunskap och kompetens för att skapa sunda arbetsmiljöer. Miljöer med ett schyst klimat, kloka värderingar och rättvisa villkor.

Arbetet sker genom såväl kartläggning och analys av arbetsmiljön, som genom faktiska och oberoende utredningar kring specifika frågor. Det kan handla om allt från att undersöka och identifiera utmaningar och möjligheter inom din organisation, till att utreda anmälningar om exempelvis kränkande särbehandling och trakasserier.

Anatomen erbjuder även skräddarsydda utbildningar och föreläsningar samt coachning för dig som behöver handledning kring en specifik situation, kopplat till exempelvis krishantering. Här får du ta del av värdefull kunskap och smarta verktyg förankrade i 25 års erfarenhet. Tillsammans lägger vi grunden och låter dina unika förutsättningar styra såväl innehåll som nivå!

Genom tydliga målsättningar, knivskarp kompetens och en större gnutta envishet skapar Anatomen skillnad och förändring för dig och din organisation. Både idag och imorgon.

HISTORIA

Våra milstolpar

Anatomen grundades 1995 och har sedan dess hjälpt organisationer att utvecklas och göra skillnad. Här kan du läsa mer om oss och vår historia!

1995

Anatomen grundas

Anna Canter grundar Anatomen med en vision om att förändra och göra skillnad i arbetslivet.

2012

ELNA-metoden lanseras

Tillsammans med Elsa Ranff-Strömberg lanserar Anna Canter ELNA-metoden, ett kvalitetssäkrat verktyg för arbetslivsinriktad rehabilitering.

2006

Arbetsmiljö och rehabsamordning

Anna Canter titulerar sig rehab-samordnare och utbildar sig inom arbetsmiljö och arbetsrätt.

2010–2012

Coachutbildning och NLP-master

Tre års coachutbildning och en NLP-master bidrar med nya perspektiv och idag erbjuder Anatomen både coachning och ledarskapsutveckling.

2020

Anatomen firar 25 år

Anatomen firar 25 år och fortsätter än idag att växa och göra skillnad för organisationer runtom i landet!

OM MIG

Anna Canter

Alla uppdrag jag tar mig an utför jag till 100 procent!

Som grundare av Anatomen har jag ända sedan start haft en vision om att förändra och göra skillnad i arbetslivet. Mitt brinnande engagemang för arbetsmiljörelaterade frågor tog sin början redan innan starten av bolaget. Idag spänner min kunskap över områden såsom psykologisk säkerhet, kränkande särbehandling, coachning, psykologi och kommunikation. Områden som jag har användning av i min strävan efter att bidra till hållbar förändring! Som barn hade jag en dröm om att bli psykolog och nu, efter många år, har jag blivit så mycket mer. Idag köper jag aldrig färdiga sanningar och mallar. Jag vill förstå hur resultat uppnås, är noggrann med på vilket sätt jag bemöter andra och är nyfiken på nya saker. I alla uppdrag jag tar mig an arbetar jag noggrant och målstyrt, och ger mig inte förrän förändring är nådd!

BOKA

Föreläsning/utbildning

Välkommen att boka din föreläsning eller utbildning redan idag! Anmälan görs enkelt via mail, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret.